DES DE 1988 AL SEU SERVEI

35 anys al servei de particulars, empreses, comerços i institucions

MET fou fundada per Lluís Teixidó Puyal l’any 1988. Des d’aquells inicis, amb 5 operaris i 2 vehicles, fins avui, hem sabut mantenir el mateix equip humà, augmentat-lo segons les necessitats del mercat.

Actualment MET ocupa unes instal·lacions de 2.000 m2 al Polígon Industrial La Raconada de Torrefarrera (Lleida) i el nostre abast geogràfic d’actuació s’exten, principalment, a cavall entre Catalunya i Aragó, tot i que també realitzem obres en altres comunitats autònomes.

Vetllem per la qualitat, el medi ambient i la seguretat en el treball

En el nostre esforç per satisfer les necessitats del client, per millorar la relació amb l’entorn on vivim i per garantir la seguretat dels nostres operaris, hem implementat tot un sistema integrat de gestió, seguint unes estrictes normes.

Així és com hem obtingut la màxima qualificació de l’administració responsable i avui podem certificar i homologar les nostres instal·lacions gràcies a:

  • Certificat de Qualitat ISO 9001
  • Certificat de Medi Ambient ISO 14001
  • Certificat de Seguretat i Salut en el Treball ISO 45001
  • Política de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Salut en el Treball.

Busquem la fidelització dels clients mitjançant l’excel·lència en els nostres serveis i treball.

CERTIFICATS I HOMOLOGACIONS

Fem arribar l’energia a qualsevol lloc

A MET estem acostumats als reptes. Treballar en condicions complicades, en indrets de difícil accés, o instal·lar torres i línies d’alta tensió, forma part del nostre dia a dia. El nostre equip està perfectament format i treballem coordinadament amb pilots experimentats que faciliten la nostra feina.